Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vår erfarenhet är er styrka!

Har ni några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Om företaget

Dalby Lager & Logistik är ett företag med många års erfarenhet och stor kompetens inom vår bransch. Vi har ett 3 000 m2 stort lager samt förmedling av transporter inom Sverige och stora delar av Europa.

Lokalerna är rymliga och funktionella och med de bästa förutsättningarna för att göra våra kunders lagerhållning och transporter smidiga och effektiva.

Våra kunder kommer från många olika branscher och idag har vi sju företag med fast lagerplats, där vi efter avrop från kund sköter allt från plock och packning till transport ut till slutkund. Vi ser till att rätt last kommer ut i rätt tid, allt efter kundens önskemål och behov.

Dalby Lager & Logistik utför alla uppdrag med hög service, bästa kvalitet och konkurrenskraftiga priser, och vi ser till att alltid hålla våra löften och leveranstider.